Over ons

Marjolijn de Monchy gaat met haar klant in gesprek om samen te ontdekken waar het vastloopt en welke patronen daaronder schuilgaan. ‘Doen wat nodig is’ is haar motto, zodat ze echte verandering teweegbrengt in vraagstukken waar geen pasklare oplossingen voor bestaan. De afgelopen 20 jaar heeft ze als interim manager, projectleider én strategisch adviseur organisaties geholpen om beter te presteren. In haar vrije tijd schrijft Marjolijn thrillers.

Natascha Lantema weet elke situatie in no-time om te zetten naar een game of spelvorm. Met haar creativiteit en enthousiasme weet zij de deelnemers uit te dagen net een stap verder te gaan dan zij normaal gesproken doen. Natascha heeft zowel in haar adviesrollen en als in die van manager vele games en spelvormen ontwikkeld en begeleid. Daarnaast sport en leest ze graag – of speelt met haar nichtje en neefje.

Judith de Venster staat het liefst tussen de mensen om met hen op een actieve en creatieve manier op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen. Met overtuiging en enthousiasme neemt zij teams mee in de tijdelijke wereld van de game en zorgt daardoor voor optimaal leerresultaat van de deelnemers. Judith werkte ruim 30 jaar als business analist en organisatieadviseur in grote organisaties. Verder speelt zij vol overgave improvisatietheater – en spellen natuurlijk! 

Wil je meer weten over de visie van Games4more? Klik hier.