Energie, goede gesprekken en inzichten

Een beetje jaloers, maar vooral erg enthousiast stapte ik vrijdag het ‘Old School’ gebouw binnen in A’dam. Ik mocht serious games testen van een paar oud collega’s die hun bedrijf aan het oprichten zijn. Volgens mijn vrienden mijn droombaan. En ze hebben wel een beetje gelijk. Wat die middag ontstond was een gave en energieke middag waarin we een drietal prototypes mochten spelen. Zo speelde ik een kwartetspel dat je aanzet om ineffectieve gewoontes in je organisatie op te ruimen. En een ronde later was ik een cultuurverandering aan het starten middels ’30 seconds’ en weer een ronde later was ik een uitzendbureau dat de beste kandidaten moet vinden voor opdrachten. Het leverde energie, goede gesprekken en inzichten op. Daarom ben ik er ook zo’n fan van! Arian Keijer, business coach zelforganisatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *